Capitolul 1. Definiții

Noi: LOVEMED SERVICE SRL, o societate comercială înființată în baza și supus legilor din România, având sediul social în Sancraiu de Mures, str. Apelor, nr. 17A, ap. 1, judet Mures, România, și numărul de identificare fiscală 38547464, înregistrată la registrul comerțului sub numărul J26/2072/2017, e-mail: lovemedservice@gmail.com, telefon: +4 0773 358 028;

Website: paginile de internet disponibile la adresa https://www.lovemed.ro/ împreună cu toate subpaginile lor;

Utilizator: orice persoana fizica sau juridica care va accesa website-ul

Capitolul 2. Modul de aplicare

Accesarea și navigarea pe Website reprezintă acordul Dumnevoastră cu privire la aplicarea acestor Termeni și condiții.

În măsura în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu mai utilizați Website-ul.

Folosirea Website-ului se face doar în baza acceptării acestor termeni contractuali. Fără nicio excepție.

Capitolul 3. Informațiile prezentate

Website-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea LOVEMED SERVICE SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Accesul si utilizarea website-ului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Capitolul 4. Proprietatea intelectuală

Aceste informații nu pot fi preluate și utilizate în niciun scop fără acordul specific dat de catre Noi şi sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Noi suntem o firma autorizata ANMDMR, ISCIR si detinem certificate de calitate ISO-9001, condiție esențială pentru oferirea acestor servicii.

Plata. Factura catre client care reprezinta contravaloarea contractului se va emite lunar, plata contractului se va face pe loc sau în termen de 5 zile de la emiterea facturii prin virament bancar.In cazul reparatiilor factura va fi emisa la finalizarea lucrarii si se va achita pe loc sau prin virament bancar in termen de 5 zile de la emiterea facturii.

Garanţii: Pentru reparaţiile efectuate firma LOVEMED SERVICE SRL asigură conform legii, 6 luni garanţie de la data încheierii reparaţiei. Firma LOVEMED SERVICE SRL îşi asumă obligaţia să repare sau să înlocuiască pe cheltuiala sa componentele care s-au defectat după reparaţie ca rezultat al calităţii inferioare sau deteriorării în timpul transportului

Preturile si validitatea ofertei. Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Capitolul 5. Neangajarea răspunderii

Noi nu putem fi responsabili pentru utilizarea necorespunzatoare a website-ului. Noi nu putem garanta si nu ne putem asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar toate serviciile oferite prin website sunt accesibile.

Preturile pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

Defecţiunile datorate în exclusivitate expunerii agresiunilor mecanice, fizico-chimice, nerespectării instrucţiunilor de utilizare, sau alimentării aparaturii altfel decât este specificat în documentaţia tehnică, cad în sarcina beneficiarului. De asemenea nu se vor acoperi prin contractul de service defecţiunile apărute ca urmare a intervenţiei în aparate a unor persoane neautorizate de către Lovemed Service.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

Open chat
Buna ziua,
Cu ce va pot ajuta?